Halmosival ért el kupabravúrt a Hull


Halmosi Péterrel ért el bravúrt az FA Kupában a Hull City: a Tigrisek a Newcastle United otthonában nyertek a 3. forduló újrajátszott összecsapásán 1-0-ra, a magyar szélső végig a pályán volt a vendégeknél. Kádár Tamás a kispadról figyelhette a remek hangulatú találkozót.

Halmosi Péter kezdőként kapott szerepet a Hull Cityben a KC-stadionban játszott 0-0 után megismételt összecsapáson. A találkozó inkább a küzdelemről, mint a látványos futballról szólt, nem érkeztek a helyzetek fotószalagon, ennek megfelelően egészen a hajráig nem is láthatott gólt a közönség.

Akkor a hazaiak bánatára a Tigrisek kerültek előnybe, miután Garcia passzát a gaboni Cousin értékesítette. A hátralévő szűk tíz percben már nem tudott válaszolni hazai együttes, így a Hull megismételve St. James’ Parkban aratott bajnoki sikerét kiütötte a Szarkákat a kupasorozatból.

A beszámolók szerint Halmosi Péter megbízható teljesítményt nyújtott a Hull Cityben, a kapura igazán nagy veszélyt azonban nem jelentett. Kádár Tamás ezúttal is bekerült a Newcastle United keretébe, azonban a Joe Kinnear mester által előzetesen beharangozottakkal ellentétben még egy picit várnia kell a bemutatkozásra.

Newcastle – Hull 0-1 (Cousin 81.)

Forrás és fotó: www.pepsifoci.hu

Címkék: kádár, halmosi