Lisztes máris elvarázsolta új csapatát


Nem pazarolja az idejét Lisztes Krisztián Rostockban, a pár nappal ezelőtt Németországba visszatérő középpályásról már rövid idő után is igen jó véleménnyel vannak a játszótársak, az utolsó edzőmeccsen pedig kezdő volt abban a csapatban, melynek produkciója elnyerte a mester tetszését.

Lisztes a 8-as számot kapta új állomáshelyén, az Union Berlin elleni felkészülési találkozón pedig rögtön a kezdőbe jelölte edzője. Dieter Eilts vélhetően nem bánta meg húzását, hiszen a légióssal a fedélzeten a Hansa olyan játékot produkált a szünet utáni bő negyed órában, ami valósággal elkápráztatta a szakvezetőt.

– Eleinte még látszott a fáradtság a fiúkon, de a pihenő után egy az egyben azt játszották, amit a bajnokikon szeretnék látni. Nagyon látványos volt, amit összehoztak – méltatta tanítványait a szakember.

A Hansa a támadó középpályásként szerephez jutó Lisztessel kilenc percen belül háromszor is bevette a harmadik ligás ellenfél kapuját. Úgy fest, a társak is elégedettek az új szerzeménnyel, Martin Retov csapatkapitány a Bild hasábjain dicsérte Lisztest, és a másik téli igazolást, Sebastian Svärdet. Az írás szerint máris jelentős előrelépés tapasztalható a Rostock őszi szezonban szenvedő középpályáján, ezt a cséká azzal magyarázza, hogy a páros igen gyorsan megtalálta a helyét az együttesben, beilleszkedett a csapatba.

Lisztest és több társát a harmadik gól után egyből, a 66. percben cserélte le az edző.

Hansa Rostock – Union Berlin 3-0 (Retov 56. – 11-esből, Oczipka 59., Fillinger 65.)

Forrás és fotó: www.pepsifoci.hu

Címkék: lisztes