Gerára a meglepetéscsapat, Priskinre a Chelsea vár


Gera Zoltán csapatát, a Fulham-et ismét kegyeibe fogadta a szerencse az FA Kupa következő körének sorsolásán, a Falusiak a második ligás Swansea testén keresztül juthatnak a legjobb nyolc közé. Priskin Tamás és a Watford egy igazi nagyágyú, a Chelsea ellen készülhet.

A negyedik fordulóban az amatőr Ketteringet búcsúztató Fulham ezúttal sem panaszkodhat, bár nem szabad elfelejteni, hogy a Hattyúk a címvédő Portsmouth együttesét verték ki a hétvégén, ráadásul idegenben.

Priskin Tamás egyik szeme sírhat, másik pedig nevethet, hiszen csapatával a Chelsea ellen készülhet, viszont a párharcban erősen benne van a menetelés végének lehetősége is.

Halmosi Péter és a Hull City a Sheffield Unitedhez látogat, a meccsnek némi pikantériát kölcsönöz, hogy a magyar válogatott szélsőt egyes híresztelések szerint nyáron Kevin McCabe is szerette volna megszerezni.

Fülöp Mártonék továbbjutás esetén a Championshipben szereplő Coventryvel meccselnek, a Liverpool akár az Aston Villával is összecsaphat, míg a Manchester United továbblépése alacsonyabb osztályú riválisa ismeretében szinte borítékolható.

A párosítás:
Sheffield United – Hull City
Watford – Chelsea
West Ham – Middlesbrough
Sunderland / Blackburn – Coventry
Derby County / Nottingham – Manchester United
Swansea – Fulham
Liverpool / Everton – Doncaster / Aston Villa
Cardiff / Arsenal – West Brom / Burnley

Hat párharcban újrajátszásra kerül sor a negyedik fordulóban.

Forrás és fotó: www.pepsifoci.hu

Címkék: gera, priskin