Szalai a társakat is szárnyalásra készteti


Szalai Ádám az utóbbi időben bombaformában futballozik a Real Madrid Castillában, a királyi klubnál általános vélemény, hogy elévülhetetlen érdemei vannak a gárda feltámasztásában, többek között azért is, mert szárnyalásával a társakat is magával rántotta.

A Real Madrid internetes oldala terjedelmes cikket közöl Szalai Ádámról, aki a szerző szerint a Castilla feltámadásának egyik fő letéteményese. A királyi gárda második együttese elmúlt négy mérkőzését zsinórban megnyerte, az ezeken szerzett nyolc találatból a magyar utánpótlás-válogatott támadó négyet vállalt magára.

Az írás megemlíti, az idei szezon hozhatja meg az igazi kiugrást a légiós számára, aki a korábban is ismert előnyei – felépítése, fejjátéka – mellett a folyó évadban már gólvadászi képességeit is megcsillantotta.

A szerző megemlíti, Szalai nagy előnye hatékonysága mellett az, hogy tökéletesen megérti magát a társakkal, különös tekintettel Alberto Buenóra, akivel száz százalékosan kiegészítik egymást. A korábban Stuttgartban is megfordult támadó szárnyalásával magával rántotta a társakat is, így nagymértékben neki tulajdonítható az a tény, hogy a 2008-as esztendő végén szenvedő Castilla januárra valósággal megtáltosodott.

Forrás és fotó: www.pepsifoci.hu

Címkék: szalai