A kis Stieber is lövi a gólokat az Aston Villában


Második gólját szerezte a hétvégén az Aston Villa ificsapatában Stieber András. Az ifjú középpályás a szezon első részében sérülés miatt nemigen juthatott játéklehetőséghez, mostanra azonban felépült, és teljesítményére jellemző, hogy egyre inkább kihagyhatatlanná válik együtteséből.

- A hétvégi, Reading elleni volt szezonbeli második találatom, amelynek természetesen nagyon örültem, igaz, állhatna már jóval több gól is a nevem mellett, az idény elején azonban sajnos sérülés hátráltatott – nyilatkozta a pepsifoci.hu-nak Stieber András. – Már korábban is jelentkeztek csípőproblémák, amelyek azután időszakosan elmúltak, a bajnoki rajtra azonban ismét előjöttek a lelátóra száműzve ezzel engem. Legnagyobb örömömre mostmár teljesen egészségesnek érzem magam, és hogy egyre jobb formába lendülök bizonyítja, hogy egy évvel idősebb társaim között is a kezdőcsapatban kapok bizalmat.

- Csoportunkban jelenleg a tabella második helyén állunk, hátrányunk azonban mindössze egyetlen pont az éllovas Tottenhammel szemben, így mi más is lehetne a célunk, mint a bajnoki cím megszerzése – folytatta a baloldali középpályás. – Ami pedig a saját célomat illeti, természetesen szeretnék majd eljutni az elsőcsapatig. No igen, odáig néhány lépcsőfok még hátra van, az ősszel kötött szerződésem szerint azonban annak harmadik évében már profiként szerepelek majd a klubnál, azaz a tartalékok között, amelyből már esély nyílhat majd a Premier League-s bemutatkozásra.

Ami pedig a jelent illeti, miután András testvére, Zoltán a Koblenzhez igazolt, az ifjabbik Stieber egyedül maradt Birminghamben.

- Panaszra azért így sincs okom, hiszen az Aston Villa kiváló körülményeket biztosít számunkra – mondta András honlapunknak. – Ahogyan valamennyi fiatal légiós, én is egy helyi családnál lakom. Az angolomat folyamatosan fejlesztem, de azért szerencsére van kikhez szólnom magyarul is. A korombeliek közül a Watfordot erősítő Antal Botonddal, valamint a Leicester Cityben szereplő Ambrusics Róberttel például remek a kapcsolatom, no persze csakis a pályán kívül. Meccsen nincs barátság – mondta mosolyogva az Aston Villa ifjú reménysége.

Forrás és fotó: www.pepsifoci.hu

Címkék: stieber a.