A Zenit sztáredzője máris Husztit dicséri


Ahogy arról korábban a pepsifoci.hu beszámolt, Huszti Szabolcs négy éves szerződést kötött az UEFA-kupa győztes Zenit Szentpétervár együttesével. A klubváltással kapcsolatban az orosz sztárcsapat világhírű edzője, a holland Dick Advocaat is szinte azonnal megszólalt, aki elmondta, nagyon örül, hogy sikerült megszerezniük Husztit, akit kiváló játékosnak tart.

A Zenit holland vezetőedzője rendkívül elégedetten nyilatkozott a magyar válogatott középpályás szerződtetését követően.

Advocaat emellett kétségbe vonta, hogy a Celtic komolyan érdeklődött volna Huszti iránt, ám a korábban a Rangersszel egyebek mellett két bajnoki címet is bezsebelő szakember azért egy tüskét is odaszúrt az ősi rivális Keltáknak.

- Nagyon örülök annak, hogy sikerült megszereznünk Husztit, akit kiváló játékosnak tartok. Kissé meglepett, hogy komolyan szóba hozták a Celticcel, mert tudomásom szerint nem tettek érte ajánlatot. Azonban, ha mi nem igazoljuk le, akkor Hamburgba szerződött volna, ami rossz hír lett volna a Celticnek, viszont annál jobb nekem – fogalmazott új szerzeményével kapcsolatban Advocaat.

Forrás és fotó: www.pepsifoci.hu

Címkék: huszti