Dárdai a Bayern ellen térhet vissza a Herthába


A Bundesliga bajnoki címére esélyes Bayern München elleni rangadón térhet vissza a pályára Dárdai Pál. Ahogy arról korábban a pepsifoci.hu beszámolt, a Hertha középpályása január elején egy edzésen szenvedett térsérülést, amely miatt operációra kényszerült. Azonban felépülése olyan biztatóan halad, hogy a február 14-ei derbin vélhetően ismét játszhat.

Ahogyan arról a pepsifoci.hu korábban beszámolt, Dárdai még a téli alapozás legelején, egy rossz mozdulatot következtében edzésen sérült meg. Bár a helyszínen felmerült a szalagszakadás gyanúja is, a vizsgálatok szerencsére ennek ellentmondva térdízületi porcsérülést mutattak ki.

Alig két héttel az operációt követően a középpályás máris a visszatérésre készül. A Hertha hivatalos honlapja szerint Dárdai felépülése olyan jó ütemben halad, hogy akár már a Bayern München elleni, február 14-ei bajnoki találkozón is pályára léphet.

Míg Dárdai felépülésének örülnek a Bundesliga tabelláján második helyett gárda szurkolói, Marco Pantelic miatt aggódhatnak. A berliniek hétvégi, Frankfurt ellen megnyert mérkőzésének (2-1) hőse ugyanis a meccset követően térd valamint boka fájdalomra panaszkodott.

A duplázó szerzb támadóra várhatóan legalább egy hetes kihagyás vár rá. A magyar légióshoz hasonlóan azonban a szintén a felkészülés során megsérült Gojko Kacarra is hamarosan újra számíthat a szakmai stáb.
Forrás és fotó: www.pepsifoci.hu

Címkék: dárdai