Dzsudzsák mesterhármast lőtt, a PSV gólparádét rendezett


Dzsudzsák Balázs mesterhármassal és fantasztikus teljesítménnyel segítette 6-0-s győzelemhez a PSV Eindhoven együttesét a holland bajnokságban az ADO Deh Haag ellen. A magyar légiós szerezte csapata vezető gólját, majd egy remek szólóból, valamint egy fantasztikus szabadrúgásból volt eredményes. A PSV feljött a negyedik helyre a táblázaton.


Remekül kezdett a PSV az ADO ellen, gyakorlatilag az első perctől kezdve az eindhoveniek irányították a meccset. A hazaiaktól főleg Dzsudzsák volt nagyon aktív, a szélen rendre megverte ellenfelét, és jól is adta be a labdákat, ám Toivonen rendre elhibázta a helyzeteket. A 31. percben aztán a magyar középpályás magára vállalta a befejező szerepet és védőjét megverve estében a kapuba lőtt.



Ezt követően még jobban bekezdett a PSV és a félidő vége előtt Toivonen értékesítette sokadik helyzetét. A fordulás után szinte egy perc sem telt el, amikor Dzsudzsák újabb gólt szerzett. A magyar légiós mellel fantasztikusan vett át egy indítást, majd a tizenhatosra betörve megvert két védőt és a rövid alsóba lőtt.

Újabb hat perc múlva Dzsudzsák már harmadik gólját szerezte, ezúttal a tizenhatos sarkáról tekert Pazar mozdulattal, szabadrúgásból a hosszú sarokba. A magyar szélső szinte semmilyen eszközzel nem tudták tartani, így beadásaival óriási veszélyt jelentett az ADO kapuja előtt. A 62. percben Amrabat szerzett szépségdíjas gólt sarokkal, majd öt perc múlva ugyanő talált be.

A hátralévő időben Dzsudzsákék akár több gólt is szerezhettek volna, ám az eredmény már nem változott, de az ezen az estén a mezőny abszolút legjobbjaként teljesítő magyar középpályás vezérletével így is kiütéses győzelmet aratott a holland bajnok.

PSV-ADO 6-0 (Dzsudzsák 31., 46., 52., Toivonen 45+2, Amrabat 62., 67.)

Forrás és fotó: www.pepsifoci.hu

Címkék: dzsudzsák