Gulácsi és Dárdai edzője a fellegekben jár

Gulácsi Péter és Dárdai Pál egyaránt győzelemnek örülhetett szombaton, ráadásul mindketten igen fontos mérkőzés megnyerését követően hagyták el a pályát. Érthető tehát, hogy a Hereford valamint a Hertha edzője egyaránt a boldogan, a játékosaik érdemeit méltatva nyilatkozott a találkozóikat követően.

Fontos győzelemmel debütált a Hereford színeiben Gulácsi Péter. A korosztályos válogatott hálóőr remek teljesítménnyel vette ki a részét a Hereford Cheltenham elleni 3-2-es dialalából.

– Nagyon értékes győzelmet arattunk, le a kalappal a csapat előtt – mondta a lefújást követően a Herefordot irányító Graham Taylor, aki különösen együttese védelmét dícsérte. – Nem volt egyszerű dolgunk védekezésben, hiszen két alapembert is elveszítettünk már az első félidőben, így végül középpályás kényszerült a hátsó sor közepén játszani, illetve annak jobb szélén is olyan játékos szerepelt, aki számára idegen volt a poszt. Rosszkor kaptuk az első gólt, ennek fényében még inkább szenzációs, amit produkáltunk. Nagy nap volt ez a mai a fiúk mellett a drukkereknek is, ugyan csak három pontot adnak ezért a győzelemért is, lelkileg nagyon sokat profitálhatunk a történtekből.

Dárdai Pál együttese a Bayern München legyőzésével a német bajnoki pontvadászat élére állt.

– Nagyon elégedett vagyok. Hihetetlenül egységesek voltunk, ez remekül látszott a pályán, nem érdemtelen a 2-1-es győzelem – nyilatkozta Lucien Favre. – Mindenki kifutotta a lelkét a három pontért, és végigharcolta a 90 percet. Az egyenlítés után volt pár meleg pillanat, de jól zárt a védelem, és egy kontrát is sikerült végigvinni. Egy siker a Bayern ellen – azt hiszem, mára nekem ennyi elég is lesz.

Forrás: www.pepsifoci.hu

Címkék: dárdai, gulácsi