Juhász újabb győztes gólt szerzett

Juhász Roland és az Anderlecht a Charleroi otthonába látogatott a belga bajnokság 23. fordulójában. A magyar védő ezúttal is rendkívülit nyújtott védekezésben, miközben a támadásból egy győztes góllal vette ki a részét. Az Anderlecht ezzel a győzelemmel a vesztett pontok tekintetében a legjobb a ligában.

Az első félidőben még „csak” remek védőmunkájával tűnt ki a többiek közül Juhász Roland, a 49. percben azonban a győztes gólt is megszerezte: De Sutter szabadrúgása után pofozta a labdát a hálóba. A bekknek már korábban is volt találata, közelről kotort a kapuba egy lecsorgót, azt azonban a játékvezető egy szabálytalanság miatt nem adta meg.

A sport.be internetes portál tudósítása szerint a mérkőzést végigjátszó honfitársunk remekül irányította az Anderlecht védelmét, többször is remek megoldással óvta meg csapatát a góltól, emellett a mindent eldöntő találatot is ő jegyezte.

Juhász remek formát fut, sorozatban már a harmadik meccsén talált be klubcsapatában, Erwin Koeman sajnálhatja, hogy eltiltás miatt nem számíthat rá az albánok elleni vb-selejtezőn.

A brüsszeliek hátránya két pont az éllovas Standarddal szemben, viszont egy mérkőzéssel kevesebbet játszottak.

Charleroi – Anderlecht 0-1 (Juhász 49.)

Forrás: www.pepsifoci.hu

Címkék: juhász