Sáfár: Az utolsó pillanatig reménykedek

A hétvégén a Sturm Graz ellen kezdi meg tavaszi szereplését az Austria Wien – egyelőre azonban nem tudni, hogy Sáfár Szabolccsal, vagy nélküle. A magyar kapus az elmúlt hetekben hátproblémákkal küzködött, állapota azonban egyre biztatóbb, így esélye lehet a védésre az osztrák liga tavaszi nyitányán.

Bő egy hete egy ugrásokkal teletűzdelt edzésen jelentkeztek hátproblémák Sáfárnál.
- Az ominózus tréninget követően a panaszaim egyre enyhültek, az utóbbi napokban azonban sajnos ismételten felerősödtek a fájdalmak - mondta a bécsi csapat honlapjának a magyar, akit a szezon első felében nyújtott kiváló teljesítményét követően az ősz legjobb kapusának választottak Ausztriában. A hálóőr sérülése most ismét biztatóan javul, azonban a kihagyott edzések miatt még nem tudni, hogy számíthat-e rá a lila-fehér gárda.

- Az utolsó pillanatig minden tőlem telhetőt megteszek annak érdekében, hogy a hétvégére felépüljek - mondta a kapus.

Amennyiben Sáfár mégsem vállalhatná a játékot, helyettese Robert Almer lenne, aki az őszi idényben két mérkőzésen – amikor is a magyart sérülései a lelátóra kényszerítették – már védte az Austria Wien kapuját, a Salzburg elleni 3-2-es győzelem, valamint a Kapfenberggel szembeni 0-0-és találkozó alkalmával.

Forrás: www.pepsifoci.hu

Címkék: sáfár