Stieber-hétvége: A kistestvér is betalált

Remek hétvégét tudhatnak maguk mögött a Stieber-testvérek. Míg a nagyobbik fivér, Zoltán a Koblenz bravúros, Greuter Fürth elleni győzelméhez járult hozzá góllal, öccse, András találata pontot – kis híján győzelmet - ért az Aston Villa U18-as gárdájának a listavezető ellen.

Ahogyan arról már korábban a pepsifoci.hu beszámolt, Stieber Zoltán góllal vette ki a részét együttese, a Koblenz meglepő Greuter Fürth felett aratott 3-0-ás győzelméből. Nem maradt el tőle azonban öccse sem.

- Igazi rangadót vívtunk a hétvégén, a tabellát előttünk két ponttal vezető Tottenham ellen léptünk ugyanis pályára - mesélte a pepsifoci.hu-nak az Aston Villa U18-as gárdáját erősítő Stieber András. - A mérkőzés 3-3-ra állt, amikor a 88. percben bevettem a Spurs kapuját. Nem mondom, boldogok voltunk, már-már a zsebünkben éreztük a három pontot, végül azonban sajnos be kellett érnünk egyel, ellenfelünk ugyanis a 90. percben egyenlített. A döntetlen ellenére nincs okunk a búslakodásra, hiszen a szezon végéig még bőven az élre állhatunk.

Forrás: www.pepsifoci.hu

Címkék: stieber a.