Halmosi a padról figyelte a mázlis gólt

Hazai pályán 2-1-es vereséget szenvedett a Tottenham együttesétől Halmosi Péter csapata, a Hull City az angol bajnokságban. Az immár tíz Premiership-meccs óta nyeretlen Tigrisek magyar légiósa a kispadon ült, a hazaiak egy igen szerencsés góllal tartottak kis híján otthon egy pontot.

A tudósítások szerint igen jó iramú mérkőzést játszott egymással a Hull City és a Tottenham. A vendégek szerezték meg a vezetést a szélső, Aaron Lennon révén, a futballista egy szöglet után elé tett labdát vágott 16-ról a jobb felsőbe.

Tíz percig kellett várni a Hull válaszára: egy jobbról beadott szöglet után Cudicini a „rokonok elé” mozdult ki, suta mozdulattal csak továbbsodorta a labdát, a játékszer egy védő lábáról a kapu felé pattant, a jó helyen ólálkodó Turner pedig centikről a hálóba továbbított.

A második félidőben feljavult a Spurs, a fölény a hajrában egy Woodgate-gól formájában öltött testet: a bekk egy bal oldali beadást fejelt mintaszerűen a kapuba, így a vendégek 2-1-es sikernak örülhettek, a Hull viszont tíz meccs óta nyeretlen a bajnokságban. Halmosi Péter nem kapott lehetőséget, a kispadról nézte végig a mérkőzést.

Hull City – Tottenham 1-2 (Turner 27. ill. Lennon 17., Woodgate 86.)

Forrás: www.pepsifoci.hu/

Címkék: halmosi