Halmosi lőtte tovább a Hullt az FA Kupában - videó!


Az utóbbi időben rendre csak a cserepadon ücsörgő Halmosi Pétert ezúttal nevezte Phil Brown a kezdőbe a Sheffield United ellen az FA-kupában – a játékos pedig győztes góllal, és továbbjutással hálálta meg a bizalmat. Halmosiékra a Gyepes Gáborékat búcsúztató Arsenal és a Burnley párharcának győztese vár a negyeddöntőben. A magyar légiós végigjátszotta a mérkőzést.

Sajnos az utóbbi időben nem szokhattunk hozzá, hogy a hangosbemondó a kezdők között emlegetné Halmosi Péter nevét, Phil Brown azonban a mai napon mégis az elsők között küldte a pályára – és milyen jól tette. A Tigrisek Naughton ügyetlenkedésével – felszabadító fejesének öngól lett a vége – szereztek vezetést a Sheffield ellen, de a vendégek az első fél óra leteltével egalizáltak Sharp révén.

Alig voltak benne a csapatok a második játékrészben, amikor Halmosi Péter megszerezte a vezetést: Barmby hozta kihagyhatatlan helyzetbe honfitársunkat, aki nem is szalasztotta el a kínálkozó lehetőséget és közelről a kapuba juttatta a labdát – mint utóbb kiderült ezzel csapatát is belőtte az FA-kupa negyeddöntőjébe, ahol az Arsenal – Burnley találkozó győztese vár rá. Halmosinak idén ez volt az első gólja a Hullban.



A tudósítások szerint a mérkőzést végigjátszó Halmosi Péter megalkuvást nem tűrően játszott, csapat legjobbjai közé tartozott és a mindent eldöntő találat is az ő nevéhez fűződik.

Hull – Sheffield 2-1 (Naughton 24. – öngól, Halmosi 56. ill. Sharp 32.)

Forrás: www.pepsifoci.hu

Címkék: halmosi