Németh Krisztián: A Manchester United ellen térek vissza!


Németh Krisztián legfrissebb blogbejegyzésében elárulja, mikorra várható, hogy visszatér a pályára. A Liverpool tehetséges csatárának elmondása szerint elég pörgős napokon van túl a klub és a város vörös fele, neki pedig csak az a dolga, hogy lehetőleg ne rúgja fejbe magát.

Érdekes napokon vagyok túl. A héten szinte percenként kerültek új pletykák a köztudatba, egyik nap Benítez távozása, másnap a maradása, most az elnök távozása. Kicsit felpörögtek a dolgok errefelé mostanság, de persze a lényeg, ami mindent visz, a Real elleni győzelem volt.

Nagyon okosan, és jól játszott a csapat, és jó látni, hogy ez a siker milyen hatással volt a szurkolókra. Az emberek a városban egészen másképp viselkednek, mint pár napja. Ezt csak az érti, meg aki itt él. Ennek a városnak a futball határozza meg az életét, és az emberek hangulatát is a foci alakítja. Szerda óta mindenki happy, aki Liverpool piros oldalán áll. A kékek, azaz az evertonosok sem boldogtalanok, mert az FA Kupában jól állnak, és a bajnokságban is sikeresek.

Az én hangulatom is egyre jobb, mivel napról napra közeleg a visszatérésem. Már nem csak egyéni edzéseket végzek, hanem be is szállok a csapatba, de egyelőre csak olyan szituációkba, amik nem veszélyesek. Labdatartásnál mondjuk fejbe rúghatnak, így azt kihagyom, de a kapu elé érkezéseknél, lövő gyakorlatoknál, már ott vagyok. Ott csak arra kell vigyázzak, hogy magamat ne rúgjam fejbe, az pedig azért nem akkora feladat...

Mivel a blackpooli kölcsönadásom lejárt, így a visszatérésemre valószínűleg március 12-én, a Manchester United elleni reserve bajnokin kerülhet majd sor. Már nagyon várom a meccset, mert biztosan sok néző lesz, és a presztízs miatt komolyan veszi mindkét oldal. Tavaly Neville és Xabi Alonso is pályán volt, meg az a Piqué, aki azóta a Barcelonában nyomja, és a spanyol válogatottban is bemutatkozott. Őt azóta is figyelem, mert a meccsen nagyon jól játszott, és nem volt könnyű ellene. Egy 11-est sikerült összehoznom a kárára, de szerintem az egyik legjobb hátvéd volt, aki ellen valaha játszottam.

Forrás és fotó: www.pepsifoci.hu

Címkék: németh