A sajtó: Torghelle a legjobbját adja, de ez most kevés

Augsburgban újra kissé fagyos a hangulat, miután a csapat elkezdett közelíteni a kiesőzóna felé. Az egyik helyi lap szokásos értékelésében igen kritikus magyarjainkkal szemben: Torghelle Sándor a szakíró szerint minden meccsen megszakad, ennek viszont nincs kézzel fogható eredménye.

A legjelentősebb helyi újság minden mérkőzés után személyre szabottan értékeli a futballistákat, nem volt ez másként a Koblenz elleni hazai vereség alkalmával sem. Általánosságban egy leszögezhető, a tavasznak nagy reményekkel nekivágó gárdából az újság szakírója szerint mindenki messze van a csúcsformájától, ezt szinte minden egyes pályára került futballistával kapcsolatban külön leszögezik.

Természetesen Torghelle Sándor és Szabics Imre sem kerülhette el sorsát, ők is „megkapták magukét”, saját értékelésüket viszont a többiekéhez képest pozitívan értékelhetjük.

A Koeman-csapat alapemberével kapcsolatban megemlítik, szokásához híven az utolsó meccsen, meccseken is megszakadt az Augsburg sikeréért, végigrakkolta a találkozókat, ez azonban sajnos az utóbbi időszakban kevésnek bizonyult, nem hozott olyan látványos eredményt, mint az őszi menetelés alkalmával.

Szabics Imre produkcióját hasonlóan látják: a csereként a második félidőben lehetőséget kapott támadó honfitársához hasonlóan becsülettel hajtott, próbálkozott, amennyire tőle tellett, de az nem állítható, hogy élete legjobbját idézte volna Stieberék ellen.

Forrás: http://pepsifoci.hu

Címkék: torghelle