Dzsudzsák: Már csak egy esélyünk maradt


Dzsudzsák Balázs, a PSV Eindhoven futballistája igen csalódott volt csapata 3-2-es Heerenveen elleni zakója után annál is inkább, mert szerinte a vereséget eredményező gól egy túl szigorúan megítélt büntetőből született. A magyar légiós szerint a csapat utolsó esélyét ragadhatja meg a Twente otthonában.

A meccset egy 91. percben, tizenegyesből szerzett góllal nyerte meg a Heerenveen. Természetesen a győztes fél teljesen jogosnak tartja a piros lappal is megspékelt ítéletet, a PSV játékosai viszont sújtva érzik magukat, a gárda véleményét Dzsudzsák Balázs tolmácsolta az egyik helyi lapnak.

– Jason Culina (a vétkes – a szerk.) azt mondta, súlyosnak érzi az ítéletet, mivel alig ért a csatárhoz. Nagyon lélekromboló így kikapni. Az első félidőben jól játszottunk, a szünet után viszont, be kell vallani, visszaestünk – nyilatkozta az együttese első találatát jegyző magyar válogatott szélső, majd a zakó következményeire is kitért.

– Elég nehéz helyzetbe kerültünk, az tény. A Twente elleni következő meccsen egyszerűen muszáj begyűjtenünk a három pontot, különben még a második hely is biztosan elúszik. Már várom a meccset, Enschedében mindig érdekes csatákat vívunk.
Forrás és fotó: www.pepsifoci.hu

Címkék: dzsudzsák