Fülöpéknek túl nagy falat volt a Liverpool

Fülöp Márton és a Sunderland a mostanában gyengélkedő Liverpool otthonába látogatott a Premier League kedd esti meccsén, és egy félidőn keresztül tartotta is magát, azonban a második játékidőben a hazaiak a Fekete Macskák fölé nőttek, és végül 2-0-ra nyertek. Mindeközben nyert a Chelsea és az Arsenal is.

Az első félidőben a Sunderland magabiztos csapat benyomását keltette, Reina kapusnak szinte ugyanannyiszor kellett játékba avatkoznia mint Fülöp Mártonnak.

A második játékrész elején aztán Ngog előnyhöz juttatta a Vörösöket: Albert Riera középre tekert labdáját tessékelte a hálóba. Vérszemet kaptak ettől a hazaiak, és bő tíz perc után a magyar válogatottnak is beköszönő Yossi Benayoun pókhálózta ki a jobb sarkot. A tudósítások szerint Fülöp Márton megbízhatóan védett, többször is hárítani tudott, a gólokról nem tehetett.

A West Bromwich pályáján az Arsenal korán vezetéshez jutott, de a hazaiak még az első tíz perc letelte előtt egalizálni tudtak. Nem tartott ki azonban ez a lendület a végéig: az Ágyúsok a kettős sípszóig még kétszer rezgették meg a hálót, majd a második félidőben magabiztosan tartották az eredményt.

Közel állt az újabb blamához a Chelsea: a 79. percig gól nélküli döntetlenre állt a Portsmouth otthonában, de a Hiddink kezei alatt magára találó Drogba megszerezte csapatának a három pontot érő találatot.

Eredmények:
Liverpool – Sunderland 2-0 (N’Gog 52., Benayoun 65.)
Portsmouth – Chelsea 0-1 (Drogba 79.)
West Brom – Arsenal 1-3 (Brunt 7. ill. Bendtner 4. 44., Touré 38.)


Forrás: www.pepsifoci.hu

Címkék: fülöp