A Koblenz edzője: Stieber nagy erősítés!

Stieber Zoltán érkezése óta szárnyal a Koblenz. A hetekkel ezelőtt még sereghajtóként szégyenkező gárda sorozatban három mérkőzésen diadalmaskodott, és ezzel egyre feljebb kúszik a tabellán. Az edző a csapatszellemet, és néhány játékosát, közöttük Stiebert dicséri.

- Csapatszellem - vágta rá Uwe Rapolder a választ arra a kérdésre, hogy mi a titka a gárda utóbbi hetekben nyújtott kiváló teljesítményének. - A játékosok a nehéz helyzetben felismerték, hogy amennyiben sikert szeretnének elérni, össze kell tartaniuk. Olyan csapatszellem alakult ki, amely révén a liga bármely gárdája ellen eséllyel lépünk pályára. Együttesem végre magára talált.

A szakember az elmúlt időszak remeklése kapcsán kiemelte néhány játékosa teljesítményét, rögtön elsőként az Aston Villából érkezett magyarét.

- Stieber Zoltán egyértelműen nagy erősítést jelent a csapat számára, érkezésével egyértelműen erősebbek lettünk - mondta a középpályásról Rapolder, aki hozzátette, nagy öröm a csapat számára a szurkolók körében kialakult eufória, ugyanakkor még messze a szezon vége. Az ünneplés ideje majd akkor jön el, ha az utolsó fordulót követően is a kiesőzóna felett lesz a Koblenz.

Forrás: www.pepsifoci.hu

Címkék: stieber z.