Kádár levette a gipszet - 10 hét múlva edzhet

Újra csak jó hírek érkeznek Kádár Tamásról. A fiatal védő visszautazott Newcastle-be, ahol a miatta összehívott orvosi konzílium résztvevői rendkívül bíztatónak látták a rehabilitáció állapotát. A gipsz is lekerült a tehetséges futballista lábáról, Kádár a becslések szerint 10 hét múlva elkezdheti az edzéseket.

Kádár Tamás néhány napos magyarországi tartózkodás után visszautazott Angliába, ahol egyből megmutatta magát a doktoroknak. A pepsifoci.hu információi szerint Newcastle-ben külön orvosi konzíliumot hívtak össze miatta, melynek résztvevői egybehangzóan állítják, az ifjú légiós korábban eltört lába szépen gyógyul.

– Jelentem, végre levették a gipszet, és mostantól végre már nem csak a séta fogja jelenteni a mozgást számomra: elkezdhetek úszni és kerékpározni. A mankók azért még velem maradnak, két hétig még használnom kell őket, valamint kaptam egy speciális, ún. mobil gipszet, amit négy hétig kell viselnem, de szerencsére napközben le lehet venni akár több órára is. Értelemszerűen például nem ebben fogok úszni. Ami viszont a legfontosabb, azt mondták az orvosok, hogy tíz hét múlva bekapcsolódhatok az edzésekbe. Mondanom sem kell, nagyon várom! – nyilatkozta Kádár a pepsifoci.hu-nak.

Forrás: www.pepsifoci.hu

Címkék: kádár