Gera a szárnyaló tartalékban játszott, és győzött

Gera Zoltánt némi meglepetésre a Fulham tartalékjai közé vezényelte a gárda menedzsere, Roy Hodgson. A magyar légiós szárnyaló együttest segíthetett saját produkciójával, a Falusiak ugyanis 3-0-ra legázolták a városi rivális Tottenham Hotspurt.

Gera korábban egyszer már szerepelt a tartalékok között, akkor góllal bizonyította Roy Hodgsonnak, több lehetőségre érdemes, mint amennyit a Premiershipben kap. Ezúttal ugyan nem talált a hálóba a londoniak magyar légiósa, ám a beszámolók szerint egy remekül működő gépezet hasznos tagjaként adott ismét komoly életjelt magáról.

A Fulham második csapata több első kerethez tartozó futballistával állt fel a szintén neves labdarúgókat szerepeltető Tottenham ellen, és remekül játszva 3-0-s győzelmet aratott, így zsinórban negyedszer hagyhatta el győztesen a pályát. Gera a kezdőcsapatban kapott helyet, és az utóbbi meccseken szenvedő Premiership-gárda után egy valósággal szárnyaló tizenegy tagja lehetett, ami igencsak hasznos lehet mind a csapatba történő visszakerülése szempontjából, mind, ami az Albánia és Málta elleni sorsdöntő világbajnoki selejtezőket illeti.

Tottenham – Fulham 0-3 (W. Brown 33. – 11-esből, Barnes 41., Briggs 91.)


Forrás: www.pepsifoci.hu

Címkék: gera