Gyepes: Hiszünk a feljutásban, de ne szaladjunk előre!

Nagyszerű napokat tudhat maga mögött Gyepes Gábor. Együttesével egy hét alatt hat pontot gyűjtött be, a védő teljesítményére pedig jellemző, hogy a Cardiff City hétvégi, Doncaster elleni 3-0-ás diadal alkalmával a meccs emberének is megválasztották. Az egykori ferencvárosi boldogsága a feljutással lenne teljes.

Gyepesék kedden a Norwich ellen folytathatják a pontgyűjtést. A kanárik a kiesés ellen küzdenek, így a walesi gárda feladata egyszerűnek tűnhet, ám a Cardiff nemrégiben éppen az ugyancsak a tabella alján szerénykedő Southampton ellen maradt pont nélkül.

– Biztos vagyok benne, hogy páran emlékeztetnek majd bennünket erre a vereségre, mielőtt a pályára vonulunk a Norwich ellen – nyilatkozta Gyepes Gábor a Wales Online-nak. – Tisztában vagyunk bele, hogy, ahogyan a Southampton is tette, a Norwich is a végsőkig harcol majd ellenünk a kiesés előli menekülés jegyében. Való igaz, azon a mérkőzésen képtelenek voltunk a jó teljesítményre, ugyanakkor ebben a bajnokságban valamennyi gárda képes lehet legyőzni aktuális ellenfelét. Igen rossz napot fogtunk ki akkor Southamptonban, azóta azonban ismét magukra találtunk.
Az egykori ferencvárosi bízik benne, hogy együttese a bajnokság folytatásában tartósan képes lesz az elmúlt napokban nyújtott teljesítményre, és végül a feljutást jelentő első két hely valamelyikén végez.

– Úgy gondolom, a szezon végéhez közeledve a hazai pálya nagy előnyt jelent majd számunkra – folytatta a védő. – Ugyanakkor nem szerencsés túlságosan előre gondolkozni, éppen ezért egyelőre mindig csak a soros összecsapásunkra koncentrálunk. Magabiztosak vagyunk, az elmúlt két meccsen nyújtott teljesítményünk alapján is hiszünk benne, hogy sikerülhet kivívnunk a feljutást. Nehéz küzdelmek várnak ránk, de igyekszünk a tőlünk telhető legjobbat nyújtani.

Forrás: www.pepsifoci.hu

Címkék: gyepes