Hajnal: Nem engedhetünk meg ilyen óriási hibákat


Nem múlt el utózöngék nélkül Hajnal Tamásék hétvégi 4-4-es Hannover elleni döntetlenje. A Borussia 2-0-ra és 4-2-re is vezetett, ám végül be kellett érnie egy ponttal. A találkozót követően Hajnal Tamás, a dortmundiak magyar középpályása kijelentette, a góloknál tapasztalt durva védelmi hibákat egyszerűen nem engedheti meg magának a BVB. Jürgen Klopp vezetőedző szerint a 4-4-es döntetlen egy 8-0-s vereséggel ért fel.

A Borussia legutóbb 2005 októberében adott el kétgólos előnyt, ekkor a Kaiserslautern ellen ért el nyert állásból 3-3-as döntetlent. Ezt megelőzően több mint 40 éve, 1965-ben történt meg ez az eset, ekkor szintén 4-2-es vezetésről bukott két pontot a BVB az 1860 Münchennel szemben.

A hétvégi, vereséggel felérő iksz után természetesen óriási a csalódás Dortmundban, és az egyik legelkeseredettebb az egyébként a Hannover ellen is jól játszó Hajnal Tamás volt, aki kijelentette, ekkora hibákat nem engedhet meg magának a Borussia, a sárga-feketék ugyanis a négy hannoveri gól közül hármat szögletből vagy szabadrúgás után kaptak.

- Három gólt kaptunk szögletek vagy szabadrúgások után, ezt egyszerűen nem szabad megengednünk. Természetesen nyerni akartunk, de a helyzeteinket képtelenek voltunk kihasználni - kesergett a magyar irányító a klub honlapján.

Hozzá hasonlóan Jürgen Klopp, a csapat vezetőedzője is nagyon maga alatt volt a meccset követően és kijelentette, a 4-4-es döntetlen egyenesen egy 8-0-s vereséggel ért fel.

Forrás és fotó: www.pepsifoci.hu

Címkék: hajnal