Jó hír Hajnalnak: A sztárcsinálás folytatódik!


Hajnal Tamás edzője, Jürgen Klopp hosszú távra berendezkedhet Dortmundban, miután a klubvezetés a Kicker információi szerint két évvel, 2012 nyaráig meghosszabbította szerződését. Feladata az lesz, mint eddig: sztárokat csinálni az olcsón megvett képzett játékosokból.

A mértékadó Kicker sportmagazin információi szerint Jürgen Klopp mindenben megegyezett a Dortmund vezetőivel, és meghosszabbította 2010 nyarán lejáró szerződését. Az új kontraktus 2012-ig érvényes.

A lépés igen érdekes időpontban érkezett, hiszen jelenleg a német sportsajtó egyik legfelkapottabb témája a BVB bukdácsolása, a sárga-feketék 2009-ben még nem nyertek bajnokit, öt pontot kapartak össze hét kör alatt.

Ennek ellenére a vezetés bízik Kloppban, a szakvezető feladata pedig természetesen mit sem változik. – Nem veszünk sztárokat, azzá tesszük játékosainkat – hangzik a hivatalos verzió.

Emlékezhetünk, Hajnal Tamás annak idején potom pénzért, másfél millió euró körüli összegért került Vesztfáliába. Jelenleg nyilvánvalóan ennek többszörösét éri.

Forrás és fotó: www.pepsifoci.hu

Címkék: hajnal