Hajnal: Jót tesz a siker a válogatott meccs előtt


Hajnal Tamás szerint a közelgő válogatott mérkőzések előtt éppen jókor jött saját magának és a csapatnak, hogy a Bremen ellen megszületett az első tavaszi siker. A középpályás szerint nem az általa előkészített büntető volt a siker titka, hanem az, ahogyan a csapat kiment a második félidőre.

– Nem a büntető volt a meccs fordulópontja, hanem az, ahogyan a szünetben még jobban feltüzeltük magunkat. Megbeszéltük, hogy még többet kell tennünk azért, hogy sikerüljön betalálni, hiszen az első 45 perc igen kiegyenlített volt. Ezt szerencsére megvalósította a csapat, így végül több góllal is nyerhettünk volna – mondta Hajnal a BVB honlapjának a Werder 1-0-s legyűrését követően, majd a három pont jelentőségére is kitért.

– Egyszerűen jó érzés úgy elmenni a válogatottba, hogy győztesen zártuk az utolsó meccset. Nagyon szerettünk volna itthon bizonyítani a szurkolóknak, mindenki mindent megtett a pályán, hála Istennek, sikerrel jártunk – nyilatkozta az irányító, aki azt is hozzátette, egyáltalán nem aggódik, amikor Alex Frei odasétál egy büntetőhöz, hiszen a svájci igen megbízható ítéletvégrehajtó.

Forrás és fotó: http://pepsifoci.hu/