A német sajtó: Torghellére utaznak a bírók


Az egyik augsburgi napilap szakértői szerint utaznak a bírók Torghelle Sándorra a Bundesliga 2 játékvezetői. A bajor csapattal kiemelten foglalkozó lap a St. Pauli elleni döntetlent követően is jelentkezett szokásos értékelésével, melyben kifejti, hogy a piros-zöldek magyar csatára ellen szinte minden helyzetben megszólalt a bíró sípja, akár indokolt volt, akár nem.

Torghelle a hamburgi együttes ellen is hozta megalkuvást nem tűrő, harcos, kemény játékát, mellyel csapata egyik legjobbja volt. A válogatott támadó több ízben a gólhoz is közel járt, ám végül nem sikerült betalálnia.

A mezőnyben hozta a tőle már megszokott agilis játékát, amit az augsburgi lap szakértői szerint a legtöbb esetben indokolatlanul fújtak le szabálytalanságként a bírók.

A cikk szerzője megjegyzi, hogy Torghelle szinte szálka lett a bírók szemében és a St. Pauli ellen is szinte minden párharcát lefújták, akár jogos volt, akár nem.

Az írás azonban hozzáteszi, hogy Torghelle így is csapata egyik legjobbja hosszú ideje, és a jelenlegi Augsburg nehezen lenne elképzelhető nélküle. Az elemzés kitért a hosszú idő után a kezdőbe visszatérő Szabics Imrére is, akivel kapcsolatban megjegyezte, sikerült megmutatnia, hogy egyre jobb formában van.

Forrás és fotó: www.pepsifoci.hu