Rafa Benitez hosszabbítani akar Németh Krisztiánnal és Gulácsival


Nem mindennapi információ birtokába jutott a pepsifoci.hu. Úgy tudják, hogy a Liverpool menedzsere, Rafa Benitez szorgalmazza, hogy önmaga szerződéshosszabbítása után mielőbb tisztán lássa azt a keretet, amellyel a következő öt évben dolgozna. A jelenleg világszerte ünnepelt spanyol szakember éppen ezért a jelenlegi válogatott mérkőzések miatti szünetet intenzív tárgyalássorozattal üti el, és több játékos szerződését szeretné mielőbb meghosszabbítani. A pepsifoci.hu úgy tudja, hogy a célpontok között magyarok is vannak, mégpedig Németh Krisztián és Gulácsi Péter.

Megkeresésünket ebben a témában mindkét játékos elutasította, és az ügyeiket intéző CMG-hez irányítottak. A két magyar fiatalt menedzselő CMG menedzseriroda tulajdonosai, Kövesdi Viktor és Pataky Tibor ebben az ügyben tárgyaltak az elmúlt napokban Liverpoolban, és úgy tűnik rövidesen hivatalos bejelentés is várható. A CMG-nél egyelőre diplomatikusan fogalmaztak megkeresésünkre, és csak annyit mondtak, hogy valóban zajlottak tárgyalások Liverpoolban, melynek az eredményeit a klub vélhetően hamarosan nyilvánosságra is hozza majd.

A pepsifoci.hu úgy tudja, hogy Németh Krisztián esetében egy évvel a szerződése lejárta előtt a Liverpool már jelezte, hogy nem csupán érvényesíteni szeretné a korábbi opciót, hanem új szerződést kínál a játékosnak. Mindez benne volt a levegőben már korábban is, de Benitez "bebetonozódását" követően azonnal napirendre került a téma, mivel a spanyol edző hosszú távon számít a magyar csatárra.

Gulácsi Péter esetében pedig azért kell sietniük a "vörösöknek", mert a fiatal kapusnak egy év múlva lejár a szerződése, és ingyen távozhatna az Anfield Roadról. Nos erre valószínűleg nem kerül sor, mert a jelenleg Herefordban remeklő magyar kapust Reina utódjaként kezelik Liverpoolban, és állítólag hosszú távú szerződést kínáltak neki.

Forrás és fotó: www.pepsifoci.hu

Címkék: anglia, németh, gulácsi