Buzsáky éhezik a focira és a visszatérésre készül


Rég hallottunk már Buzsáky Ákosról, az angol másodosztályú Queen’s Park Rangers sérüléssel bajlódó légiósát a klub szurkolói honlapja azonban megkereste, és kiderült, elszántan edz napról-napra, hogy a lehető legjobb állapotban legyen két hónap múlva, amikorra is visszatérését jósolják. A QPR-nél csak Mágikus Magyarként becézett középpályás őszintén beszélt sérüléséről, és a gárda portugál tréneréről, Paulo Sosáról.

Mint ismeretes, a játékos a Manchester United elleni Ligakupa mérkőzés során szenvedett térdszalag-szakadást , azóta harcképtelen, azonban mint elmondja, nagyban készül a visszatérésre.

- Minden rendben van, és ha minden jól megy, akkor valóban visszatérek két hónap múlva – úgy május végén. Tudom, hogy csapattársaim akkor épp megérdemelt pihenőjüket töltik majd, én azonban az egész nyarat végigdolgozom majd, és akkor erőnlét terében sokat bepótolhatok. Ezelőtt még sosem volt térdsérülésem, és nem szerencsés, de ilyen az élet! Nem könnyű helyzet, de megkönnyíti, ha már látod a fényt az alagút végén – mondta Buzsáky a szurkolói oldalnak.

Ezután természetesen a csapat jelenlegi teljesítménye is szóba került – a várttal ellentétben csak a 11. a QPR a Championship-ben -, Buzsáky szerint ugyanakkor sokat fejlődött a csapat Paulo Sosa kezei alatt.

– Bár nem játszom, kinn vagyok a csapat összes hazai meccsén, plusz párra idegenbe is elutazom a fiúkkal. Nagyon tetszik Paulo felfogása, meg lehet nézni, hogy jobban teljesítünk, amióta ő az edzőnk. Góllövő játékosra lenne szükségünk, mert nem vagyunk valami eredményesek.

- Nagyon várom már a következő szezont, nem rúgtam már labdába a Manchester United elleni meccs óta, szóval már ki vagyok éhezve egy kis focira – tekintett előre a következő szezonra Buzsáky.

Forrás és fotó: www.pepsifoci.hu

Címkék: anglia, buzsáky