Halmosi: „Mi is csak lestünk a kapitány egy-két húzása láttán”

Mindegy, hogy melyik poszton játszik, csak beállítsák a csapatba: Halmosi Péter 25. alkalommal ölthet nemzeti mezt a szerdai labdarúgó vb-selejtezőn. A Hull középpályása úgy véli, az együttes rászolgált a nagy érdeklődésre, és a máltaiak ellen újabb győzelmet vár – bár figyelmeztet, nem lesz sétagalopp. Halmosi a Nemzeti Sportnak elmondta: korrekt és jó szakembert ismert meg Erwin Koemanban, akinek egy-két húzása láttán azért még a válogatott keret tagjai is csak lesnek…

„Két érv szól mellettünk: egyrészt ezen a szinten rengeteget számít, hogy a csapat kilencvenkilenc százaléka külföldön játszik, másrészt van egy remek kapitányunk.”

Hogy a Halmosi Péter által említett érvek elegendők lesznek-e ahhoz, hogy Dél-Afrikáig „repítsék” a magyar nemzeti együttest, az még nyitott kérdés. Ami biztos, a válogatott egy e heti, Málta elleni diadallal túleshet a – korábban igen sokszor gondot jelentő – „kötelezőkön”, és készülhet a kulcsfontosságú őszi mérkőzésekre. Albánia legyőzése mindenesetre meghozta a szurkolók „meccsre járó” kedvét, a jegypénztárak valószínűleg már nem is nyitnak ki szerdán.

Ha kíváncsi vagy a további részletekre, kattints ide!

Forrás: Nemzeti Sport Online

Címkék: halmosi, válogatott