„Megteremtettük a lehetőséget, hogy mi irányítsuk az eseményeket”


Az eltiltása után visszatérő Juhász Roland érzi az erőt a csapatban, és úgy véli, meg kell tartani az előnyünket
A kötelezők utolsó köre jön: az Albánia és Málta ellen eddig a maximális 12 pontból már kilencet begyűjtő magyar labdarúgó-válogatott 19 órától a Puskás Ferenc Stadionban fogadja a szigetországbelieket. Minden jegyet eladtak, a hangulat garantálva van – az eltiltásából visszatérő Juhász Roland szerint a közönség szeretete hitette el a csapattal, hogy bármire képes.


„Nem szabad hibáznunk, ez egyértelmű. Megteremtettük a lehetőséget magunknak, hogy az eseményeket innentől kezdve mi irányítsuk” – nyilatkozta Juhász Roland a Nemzeti Sportnak. Ami azt illeti, a tabellára pillantva igaza van: ha a magyar válogatott szerdán legyőzi Máltát (a másik szerdai meccsen pedig Dánia Albániát), akkor a Koeman-csapat a dánokkal együtt 13 ponttal áll, hét ponttal Portugália és Svédország előtt. Persze az is tény: az ősszel a magyar csapat sorsolása a legnehezebb.

„Mindkét rivális előtt vezetünk, és ezt az előnyt meg is kell tartanunk. Ehhez persze biztosan kell győznünk Málta ellen. Már csak a hatalmas szurkolótábor miatt is” – tette hozzá Juhász, aki elmondta: érzi az erőt a csapatban, és ezt többek között a szurkolótábor szeretetének is köszönhetjük.

Ha kíváncsi vagy a további részletekre, kattints ide!

Forrás: Nemzeti Sport Online
Fotó: Nemzeti Sport/Németh Ferenc

Címkék: válogatott, juhász