Légiós leszek vagy sem?

Magyar labdarúgók átigazolási hírei

transfer-news.pngA napokban akár több magyar játékos is aláírhatja a szerződését új klubjával, vagyis erről szólnak a hírek. Hamarosan tehát kiderül, hogy hány játékossal gyarapszik az amúgy sem kicsi légiós kontingens.

Bodor Boldizsár

A magyar játékos Hollandiában igyekszik megvetni a lábát, aki kiszemelte, nem más mint Babos Gábor klubja a NAC Breda. Ha minden igaz, akkor a játékos és a klub már mindenben megegyezett, már csak alá kell firkantani a papírokat.

Bodor az utóbbi időszakban próbajátékon szerepelt a NAC Bredánál, Jeffrey van As, a klub technikai igazgatója szerint már csak az utolsó simítások vannak hátra, ami azon múlik, hogy Bodor szerződését mikor adja ki a belga szövetség.

Kovács Zoltán

A kapus korábban már szerepelt Cipruson, egy szezon van mögötte. A 28 Kovácsot a nyáron már kereste a Legia Warszawa és a Dinamo Bukarest is, ám végül egyik klubhoz sem írt alá. Most úgy tűnik, hogy az Arisz Limasszol igazolt labdarúgója lehet.

Sváb Dániel

Azt hittük már korábban, de aztán mégsem. Rudi Bommer, a német másodosztályú Energie Cottbus vezetőedzője nyilatkozta nemrég, hogy még a héten szerződtetni fogják a teljes előidényt a klubnál töltő Sváb Dánielt. A mester még azt is közölte, hogy Svábbal már megbeszélte, hogy majd a Düsseldorfi meccs után végleg rendezik a papírokat. A Cottbus amúgy Düsseldorfban 1-0-ás vereséget szenvedett, lehet hogy már korábban kellett volna a Sváb féle védőmunka?

Címkék: sváb, bodor, kovács z