Tímár: befoltozták a lyukas homlokom és új szemöldököt kaptam




A Championship utolsó fordulójában, a Wolverhampton ellen szörnyű fejsérülést szenvedő Tímár Krisztián immár túl van a műtéten, és pozitívan nyilatkozik a visszatérésével kapcsolatban. A Plymouth Argyle válogatott védője a felkészülést már makkegészségesen kezdené el a Zarándokok kötelékében.


Az év játékosának választott Tímár első teljes szezonján van túl a Plymouth-ban és csupaszív és eredményes játékának köszönhetően teljesen elégedettek is a teljesítményével. Súlyos fejsérülését követő műtétje után már jobban érzi magát a már a csapatkapitányi karszalagot is viselő bekk.
- Napról-napra jobban érzem magam. Az engem operáló doktor remek munkát végzett. Rendbe rakta a csontokat a lyukas homlokomon és a megsérült szemöldökömet is kijavította. A játékomon a jövőben sem kívánok változtatni, továbbra is bátran, agresszívan játszom majd. A térdsérülésem után is mindent úgy csináltam, ahogy előtte. Most a felépülésem után is ugyan úgy minden fejpárbajt meg akarok majd nyerni, mint eddig. Ez az én stílusom, ha nem így játszanék, akkor nem is tudnék futballozni. Köszönettel tartozom az orvosnak, mert remekül hozta helyre a sérülésemet. Hat hét múlva teljesen egészséges leszek, ami azt jelenti, hogy a felkészülést már el tudom kezdeni a csapattal, ez pedig nagyon fontos a számomra - mondta Tímár az operációt követően a klub honlapjának.
A Premier League-be jutást a play-offban való kiharcolás lehetőségéről egy hajszállal lemaradó zöldeknél jövőre egyértelműem a feljutást fogalmazták meg célként.
- Idén nem sokon múlt a remek tavaszunk után a play-offba való jutásunk, de ha visszagondolok a szezonra mindenképpen furcsa, hogy ha hozzuk két hazai meccsünket, akkor a rájátszásba kerülhettünk volna. Jövőre új csapatot építünk, de a távozók és az érkezők száma egyelőre még nem ismert. Minden attól függ, hogy milyen játékosmozgás várható a nyáron – tekintett előre a Budapesti Vadállatnak becézett védő.

Címkék: anglia, tímár