Kantára várnak Európában

A magyar élvonal 2008/2009-es idényében a szakemberek Kanta Józsefet látták a legjobban teljesítő labdarúgónak. Mivel az MTK középpályása évek óta kirobbanó formában játszik, szinte törvényszerű, hogy valósággal sorban állnak érte a nyugat-európai csapatok. A játékmester iránt holland, olasz és angol klubok is érdeklődnek.

Kanta József az egyik legkapósabb magyar játékos a nyugat-európai átigazolási piacon. Nem csoda, hiszen az MTK irányítója az egész szezont magas színvonalon futballozta végig. Bár több klub is szeretné a soraiban tudni, a középpályás a felkészülést az MTK együttesével kezdte meg. Ugyan egy apróbb vádlisérülés miatt 3 napot ki kellett hagynia, felépülése jól halad, és elutazik a társakkal a gárda ausztriai edzőtáborába is.
Kanta iránt több országból van érdeklődés, holland, angol és olasz klubok is szeretnék s soraikban tudni a még mindig nagyon fiatal fazonszabászt, ezt megkeresésünkre a játékos is megerősítette. – Hallottam én is róla, hogy vannak érdeklődők, de nem foglalkozom ezzel, a felkészülésre koncentrálok, a CMG menedzseriroda intézi az ügyeimet – mondta Kanta.
Természetesen megpróbáltuk megszólaltatni a futballistát képviselő CMG képviselőit is, de nem sikerült őket elérni.
Kanta ügyében minden bizonnyal a Fenerbahce elleni Bajnokok Ligája-párharcig nem várható áttörés, a karmester teljesítménye a selejtező második körében alapos befolyást gyakorolhat a fejleményekre, annál is inkább, mert az érdeklődök várhatóan mind ott lesznek majd a nézőtéren.
Forrás: pepsifoci.hu

Címkék: kanta