Bogdánt nem engedi sehova a Bolton

Igen kapós az átigazolási piacon Bogdán Ádám, a Premier League-ben szereplő
Bolton Wanderers magyar kapusa. Bár több angol csapat is szívesen vinné az
utánpótlás-válogatott hálóőrt, klubja annak ellenére nem engedi sehová, hogy jelenleg harmadik a portások rangsorában. Az ok egyszerű: rendkívül elégedett a szakvezetés a fiatal játékossal.


Bogdán Ádám huzamosabb ideje remek teljesítményt nyújt a Bolton Wanderers együttesénél, így több másik angol együttes is jelezte, elvinné a Reebok-stadionból a magyar portást. Bár a kapus jelenleg a harmadik klubja házi rangsorában, Gary Megson menedzser köti az ebet a karóhoz, nem engedi sehová az utánpótlás-válogatott játékost.

Ennek oka, hogy a Bolton szakmai stábja rendkívüli módon elégedett Bogdán produkciójával, így hosszú távon számolnak vele. A fiatal tehetség nemrég egy egyhetes kapusedzőtáborban vett részt, majd néhány napos magyarországi tartózkodás után indul a felkészülést Ausztriában végző csapattársaihoz.

Bogdán nem foglalkozik az esetleges átigazolása körüli ügyekkel, csak a futballra, az edzésekre koncentrál. – Nem nagyon tudok ezekről a dolgokról, én csak teszem a dolgom, mindössze annyi jutott el hozzám, hogy az engem képviselő CMG és a Bolton folyamatosan egyeztet – nyilatkozta a kapus a pepsifoci.hu-nak.

Címkék: bogdán