Oláh jó játékkal mutatkozott be Cottbusban

Mint arról már korábban beszámolt a pepsifoci.hu, Oláh Lóránt, a Kaposvár támadója az Energie Cottbus együttesénél szerepel próbajátékon. A támadó pályára is lépett a Bundesligában vitézkedő gárda délutáni edzőmérkőzésén, a beszámolók szerint a piros-fehérek egyik legjobbja volt, a 2-0-ás vereséget azonban nem tudta megakadályozni.

Oláh Lóránt az Energie kezdőcsapatában kapott helyett korábbi kaposvári játszótársával, Dusan Vasziljeviccsel együtt. Bár eleinte nem nagyon találta a helyét, a vajdasági születésű játékos a félidő közepétől egyre veszélyesebbé vált. A beszámolók szerint Oláh rengeteget futva mindkét szélen gyakran feltűnt, sokat volt játékban és nem remek egyéni akciókkal is jelezte, érdemes lenne szerződtetni. A szünetben a magyar futballistát sok társával egyetemben lecserélte Bojan Prasnikar, a Cottbus 2-0-ra végül elbukta meccsét a Paderborn ellen.
Amennyiben a Cottbus vezetése úgy dönt, elhozza a Rákóczitól a gólerős támadót, Oláh a klub sokadik magyar játékosa lehetne. Korábban többek között Vasile Miriuta, Mátyus János, vagy Sebők Vilmos is szerepelt a keletnémet gárdában.
Paderborn – Cottbus 2-0
Forrás: pepsifoci.hu

Címkék: oláh