Tímár hosszabbít: 2011-ig marad Plymouthban

Az egyik helyi lap információi szerint Tímár Krisztián nem lesz a Charlton játékosa, a magyar válogatott hátvéd 2011-ig meghosszabbította szerződését a Plymouth Argyle együttesénél. Edzője szerint a kőkemény légiós koponyasérülése után a bekk élete legjobb formájába lendülhet.


Korábban arról lehetett hallani, hogy Tímár követi Halmosi Péter példáját, és távozik a Zarándokoktól. A magyar védőt angol lapértesülések szerint a Charlton nézte ki magának, azonban a londoniak máris lemondhatnak egyik fő célpintjukról.
Az egyik plymouth-i lap ugyanis úgy tudja, a Ferencvárosból igazolt bekk megegyezett a vezetéssel jelenleg érvényben lévő kontraktusa 2011-ig történő meghosszabbításáról. Az újság úgy tudja, az új megállapodás tartalmaz egy opciót is, mellyel Tímár akár a 2011/2012-es szezon végéig a kikötővárosban maradhat.
A gárda menedzsere, Paul Sturrock kulcsembere megtartása után rendkívül elégedetten nyilatkozott. – Nagyon örülök, hogy sikerült megtartanunk. Ez azt is mutatja, hogy Krisztián mennyire jól érzi magát itt nálunk. Meglátásom szerint még nagyon sokat fejlődhet, sérülése után egy minden eddiginél jobb Tímárt láthatunk majd viszont – mondta a mester, majd megerősítette, a gárda magyarja az egyik legnagyobb esélyes az Argyle megüresedett kapitányi posztjára.
Forrás: pepsifoci.hu

Címkék: tímár