Tímár: Minden évben egyre közelebb a feljutás, talán most...

Mint arról már korábban a pepsifoci.hu beszámolt, Tímár Krisztián megegyezett a Plymouth vezetőivel szerződése 2011-ig történő meghosszabbításáról, így válogatott védőnk a Zarándokoknál marad. Az apai örömök elé néző bekk szerint csapatának a sok távozó ellenére is lehet esélye a feljutásra.

Tímárt több csapat, többek között a Sheffield United és a Charlton is szívesen látta soraiban, mégis úgy döntött, nem követi a néhány hónap leforgása alatt távozó két magyar, Buzsáky Ákos és Halmosi Péter példáját, inkább Plymouthban futballozik tovább. Bár a gárda kerete alaposan meggyengült, a válogatott védő nem tartja kizártnak, hogy végre sikerül a nagy álom, a rájátszásba kerülés.
– Évről-évre egyre közelebb vagyunk a feljutáshoz, a rájátszást jelentő helyekhez. Nagyon remélem, hogy ez a fejlődés tovább folytatódik és akkor talán valóra válhat az álmunk, ezért maradtam itt – nyilatkozta a bekk az egyik helyi lapnak, majd hozzátette, az is közre játszott döntésében, hogy várandós felesége első gyermeküket várja.
A korábbi ferencvárosi kedvenc saját állapotát illetően is bizakodó, heteken belül már fejvéső nélkül tervezi végezni a feladatokat.
– Van most egy kis problémám a lágyékommal, de ez szerintem csak a fáradtság műve. Egyre jobban vagyok, és pár hét múlva a fejvésőt is elhagyhatom.
Tímár Halmosi Péterrel természetesen annak Hullba költözése után is tartja a kapcsolatot.
– Beszéltem vele, már megvan az új lakása is. Nagyon jók az első benyomásai, régi álma vált valóra azzal, hogy a Premiershipben szerepelhet – árulta el a légiós az újság munkatársának.
Forrás: pepsifoci.hu

Címkék: tímár