A Liverpool azonnal visszarendelte Némethéket

A játékosok még a pályán voltak a Magyarország-Olaszország U19-es Eb-elődöntő lefújását követően, amikor a Liverpool vezetői már keresték telefonon az U19-es válogatott illetékeseit, hogy jelezzék mielőbb beszélni akarnak a játékosokkal és haladéktalanul szeretnék őket viszontlátni.

A vesztes elődöntő estéjén már mindhárom magyar játékosnak, Gulácsi Péternek, Németh Krisztiánnak és Simon Andrásnak is jelezte a Pool, hogy pénteken estére Liverpoolba kell érniük. A Liverpool felnőtt csapatának, és a reserve-nek egyaránt igen szoros a programja. Előbbi társaság szerdán a Villareal, szombaton pedig a Glasgow Rangers otthonába látogat, míg a reserve most szombaton a Stockport ellen játszik felkészülési meccset, szerdán pedig a Manchester United reserve csapatával mérkőzik a tavaszról elhalasztott Canterbury Senior Cup döntőjében.
Egyelőre kérdéses, hogy Németh Krisztián, Simon András és Gulácsi Péter melyik mérkőzéseken lép majd pályára, de gyors visszarendelésük nyilván annak a jele, hogy munkaadóik mielőbb szeretnék őket pályán látni a Liverpool mezében.
Forrás: pepsifoci.hu

Címkék: simon, németh, gulácsi