Hazajöttek a liverpooli magyarok

Hazalátogattak a Liverpool magyar fiataljai. A Vörösök reserve együttesében szereplő Gulácsi Péter, Simon András és Pölöskei Zsolt három napos szabadságra érkezett haza. Nem tartott társaival Németh Krisztián, aki jelenleg is a Liverpool felnőtt csapatával készül. A fiatalok szombaton érkeztek és ma este utaznak vissza Angliába.

A Liverpool három magyar tehetsége a lehetőségekhez mérten a legjobban próbálta kihasználni rövid szabadságát. Simon András a testvéreit és a nagyszüleit látogatta meg Szombathelyen, míg az U19-es válogatottban a júliusi korosztályos Európa-bajnokságon bravúrt bravúrra halmozó Gulácsi Péternek arra is jutott ideje, hogy élőben nézze meg az MTK-Honvéd rangadót.
Pölöskei Zsolt igazi meglepetést okozott, hiszen ellátogatott az agárdi Sándor Károly Akadémiára, ám erről senkinek nem szólt előre. A nyáron a Liverpoollal egy éves kölcsönszerződést kötő játékosnak nagyon örültek régi edzői és játékostársai, a fiatal játékosnak pedig rögtönzött élménybeszámolót kellett tartania.
A fiatal játékos alkalmi közönségének elmondta remekül érzi magát új csapatánál, ahol mindenki nagyon kedvesen fogadta. Pölöskei elárulta korábbi csapattársainak, hogy az edzésmunka a Liverpoolnál is hasonló, mint Agárdon volt, ám az életvitel kissé más Angliában.
Forrás: pepsifoci.hu