Az Osasuna igazgatója: Vadóczcal lesz teljes a középpályánk

Mint ismeretes, Vadócz Krisztián a NEC Nijmegen együttesétől a spanyol Osasunához szerződött. A navarrai klubnál teljesen máris tökéletesen ismerik válogatott játékosunk múltját, képességeit. A sportigazgató szerint Vadóczcal lesz teljes a pamplonaiak középpályája.

Vadócz Krisztián négy éves szerződést kanyarított alá Pamplonában, kivásárlási árát az Osasuna 10 millió euróban határozta meg. Nem véletlen, hogy a spanyol kiscsapat próbál vigyázni új szerzeményére, hiszen nagyon nagyok az elvárások a Koeman-éra magyar válogatottjának kulcsemberével szemben.
A navarrai egyesület sportigazgatója, Juanjo Lorenzo nagy terjedelmű interjút adott az egyik helyi lapnak, ebben természetesen az új szerzeményekről, így a kispesti nevelésű légiósról is szót ejt. Az Osasuna egyik legfőbb vezetője tökéletesen tisztában van Vadócz pályafutásának eddigi állomásaival, a korábbi klubcserék okaival, és úgy véli, a futballista Hollandiában igazán kiforrott játékossá vált, aki a spanyol ligában még tovább fejlődhet. Lorenzo szerint az új szerzemény komoly szerepet játszhat a jövő Osasunájának középpályáján.

– Remek játékos, tökéletesen képzett technikailag, de még rengeteg fejlődhet, hiszen igen fiatal. Teljes mértékben feltalálja magát a tengelyben, és vele végre teljessé válhat a középpályánk. Elmagyaráztuk neki, hogy az első naptól kezdve teljes erőbedobással kell dolgoznia, hiszen rengeteg minőségi futballista van a keretben, de ezzel amúgy is tisztában volt. Nagyon jó, hogy tudja, nem adják ingyen a helyet a kezdőcsapatban, hanem azért tenni is kell.
Forrás: pepsifoci.hu

Címkék: vadócz