Pölöskei Zsolt megsérült Liverpoolban

Németh Krisztiánék remeklése mellett ezúttal sajnos rossz hír érkezett Liverpoolból: Pölöskei Zsolt, a Vörösök legújabb magyarja súlyosnak tűnő sérülést szenvedett a klub edzőközpontjában. Az első diagnózisok szalagszakadásról szólnak, a középpályás kint végzi majd a rehabilitációs munkát.

A Sándor Károly Akadémián nevelkedett tehetséges középpályást nemrég vette kölcsön egy évre a Liverpool az MTK-tól, és Pölöskei már felkészülési találkozón be is mutatkozhatott a nagy múltú klub szerelésében.
A fiatal légióst viszont egy ideig egy sajnálatos fejlemény hátráltatni fogja az előmenetelben. Pölöskei a Vörösök edzőközpontjában, ártatlan szituációban, ellenfél behatása nélkül súlyosnak tűnő sérülést szenvedett, az első diagnózisok szalagszakadást állapítottak meg nála. A pepsifoci.hu úgy tudja, a magyar tehetséget kint fogják műteni, és a rehabilitációt is Angliában végzi majd.
Megkeresésünkre Pölöskei Zsolt elmondta, egyből tisztában volt a helyzet komolyságával, viszont optimista, mert Liverpoolban minden feltétel adott a mielőbbi gyógyuláshoz.
– Egy fordulásnál történt az eset, senki nem volt a közelemben. Hallottam is a hangot, hogy valami szakadt, és rettenetes fájdalmaim is voltak, így egyből sejtettem, nagy a baj. Szerencsére a klubnál mindenki nagyon segítőkész és figyelmes, ami rendkívül jól esik. Bízom a mielőbbi felépülésben.

Forrás: pepsifoci.hu

Címkék: pölöskei