Bogdán: Ez az én évem lehet Boltonban!

Bogdán Ádám az egyik legígéretesebb ifjú magyar kapus. A Bolton Wanderers egyes számú mezének birtokosa szerint az idei lehet az áttörés éve számára Angliában, mert a finn Jaaskelainen és az ománi Al Habsi mögött is komoly respektje van. Mivel Gary Megson számára a rutin az elsőszámú érv a csapatba kerülésnél, így Bogdán még alacsonyabb osztályú gárdákhoz is elszegődne kölcsönben.A magyar U21-es válogatott kapus a boltoni szakemberek szerint is komoly erőt képvisel, akivel hosszú távon is számolnak az észak-angliai klubnál, de Bogdán saját kérésére lehet, hogy kölcsönben is szerepel majd a szezonban.

A Bolton szándékát bizonyítja, hogy a gárdában az egyes mezszám a Vasas és a Vecsés volt kapusáé, és a klub idei rasszizmus elleni kampányában is hatékony szerepet szánnak neki (a képen az idei rasszizmus elleni kampány csapatfotója).

– Én is úgy érzem, hogy egyre jobban megbecsülnek és elismernek a csapaton belül, de ez csak még inkább arra sarkall, hogy továbbra is keményen dolgozzak – kezdte a pepsifoci.hu-nak Bogdán Ádám. – Egyelőre harmadik számú kapusnak számítok, de közel lehet a bemutatkozás, úgy érzem, az idei az én évem lehet. Sajnos a Ligakupából már kiestünk, de a többi sorozatban még lehetőséget kaphatok.

Bogdán minden programra a felnőtt csapattal tart, a klub csapatképén is ott van és már a saját autogram kártyája is elkészült a magyar kapusnak: a bemutatkozás tehát tényleg csak karnyújtásnyira a Bolton első csapatánál.

Forrás és fotó: pepsifoci.hu

Címkék: bogdán