Magyarjai nélkül nem megy a Liverpoolnak

Hosszú idő után egy magyar sem lépett pályára a Liverpool reserve együttesében, mely csaknem egy éve tartó veretlenségét veszítette el a Sunderland otthonában. Németh Krisztián sérülés, Simon András válogatottbeli elfoglaltság miatt nem léphetett pályára a 2-1-re elbukott meccsen, Gulácsi Pétert pihentették.

Csaknem egy év után fordult elő újra, hogy a Liverpool reserve bajnoki mérkőzést veszített, ez pedig éppen egybe esett azzal, hogy a Vörösök emberemlékezet óta először magyarok nélkül álltak ki aktuális találkozójukra.

Németh Krisztián sérülés miatt nem léphetett pályára, Simon András az U21-es válogatottal Szerbiában vendégszerepelt, Gulácsi Péter pedig két kapott gól nélkül lehozott összecsapás után kihagyta edzője, hogy a Pool másik kapusa is lehetőséget kaphasson.

A meccsen a Mersey-partiak annak ellenére teljesítettek csalódást keltően, hogy az első csapatban egyre gyakrabban számításba vett David Ngog és Nabil El Zhar mellett Jermaine Pennant is visszajátszott a tartalékokhoz. Ennek megfelelően az edző, Gary Ablett nem volt túl boldog a produkció láttán.

– Nagyon csalódott vagyok, hiszen nem szoktunk hozzá a vereség érzéséhez. Épp a Sunderland volt az, mely legutóbb legyőzött minket, és azt kell mondjam, a játék képe alapján a jobbik csapat nyerte meg a meccset. Elég erős csapattal álltunk fel, de sajnos legtöbben nem tudták hozni a tőlük elvárt teljesítményt. Remélem, a vereség legalább annyira fáj játékosaimnak is, mint nekem. Az egyéni képességek alapján meg kellett volna szereznünk a három pontot, nagyon bízom benne, hogy még időben jött az ébresztő néhány futballistámnak – dühöngött a szakember.

Forrás és fotó: pepsifoci.hu

Címkék: simon, németh, gulácsi