Megsérült a Liverpool magyar csatára

Az U19-es válogatottal Szerbiában túrázó Simon András pénteken visszarepült Liverpoolba. Nem sikerült tökéletesen a visszatérés, a pepsifoci.hu úgy tudja, a szombat délelőtti edzésen könnyebb sérülést szenvedett a csatár, miután egy ütközés után elrepedt a lábközépcsontja. Azonnal megröntgenezték a klub kórházában, ahol kiderült, hogy a törést megúszta, de a könnyebb sérülést nem kerülte el.

Pénteken a városba, szombaton már Melwoodra tért vissza Simon András, a Liverpool reserve csatára. A délelőtti edzésen egy szerencsétlen kimenetelű párharc után azonban fájdalmas arccal ugrált le a pályáról.

Elhúztam a labdát az egyik védő mellett, aki aztán sarokkal rálépett a lábfejemre – emlékezett vissza Simon a pepsifoci.hu-nak. – Szerencsétlen mozdulat volt, és mivel teljes testsúlyával érkezett, így a cipőm se nagyon fogta fel a stoplikat. Az első pillanatokban azt hittem, hogy eltört a lábam. A klub azonnal kórházba küldött, ahol megröntgeneztek, és kiderült, hogy szerencsére csak elrepedt a csont, így nem annyira vészes a helyzet. Pár napot biztosan ki kell majd hagynom, de remélem gyors lesz a visszatérés. Mindenesetre a válogatott következő összetartásán már mindenképpen ott szeretnék lenni.

Forrás és fotó: pepsifoci.hu

Címkék: simon