Bogdán lesz a number one Boltonban - állítja az edzőlegenda

Rendkívül hízelgő véleményt fogalmazott meg Bogdán Ádámmal kapcsolatban Fred Barber, a Bolton Wanderers kapusedzője. Az Angliában az egyik legnagyobb szaktekintélynek örvendő kapusedző szerint a már a magyar válogatott keretébe is meghívott Bogdán lehet a közeljövőben a Bolton első számú kapusa.

Barber angol lapoknak nyilatkozott az egyes számú mezt egyébként már Gary Megsontól, a Wanderers menedzserétől kiérdemlő Bogdánról, akinek kimagasló jövőt jósol.

- Nagyon sok pénzt fizettünk érte, mert óriási lehetőségek vannak benne. Ő egy teljesen más országból jött, ahol az edzésmódszerek is mások, de az idő mellette szól. Vannak még hibái, de ezek fiatal korából adódnak, hiszen még csak 21 éves. Öt évvel fiatalabb, mint vetélytársa, Ali Al Habsi, de nemsokára eljön az Ő ideje, és ő áll majd a Bolton kapujában – mondta Bogdánról Barber, aki nem csak az edzéseken, hanem a Bolton reserve együttesének meccsein is figyelemmel kíséri a fiatal magyar tehetség produkcióját.

Bogdán elismertségét jelzi egyébként, hogy a nyáron a felnőtt keret tagjává váló hálóőr már az 1-es számú mezt is kiérdemelte, pedig posztján a 66-szoros ománi válogatott Al Habsi, valamint a korábbi négyszeres angol válogatott, óriási tapasztalatokkal rendelkező Ian Walker és a szintén sokszoros válogatott finn Jussi Jaaskelainen a vetélytársa.

Forrás: www.pepsifoci.hu/

Címkék: bogdán