Juhászt francia élcsapat szerződtetné

Francia és belga lapértesülések szerint újabb kérője akadt Juhász Rolandnak. A korábban már a PSV, az Olympique Marseille, a St. Etienne és a Fiorentina után most a francia bajnokság élvonalába tartozó Lille OSC együttese mutat igen élénk érdeklődést a magyar védő iránt. A hírek szerint a Lille vezetői mindent megtesznek azért, hogy a magyar hátvédet leigazolják.

A francia La voix du Nord című napilap információi szerint a Lille vezetése már jó ideje figyeli Juhászt, és továbbra is egyik fő célpontjának tekinti a januári átigazolási időszakban az egyik angol lap által a tíz legkapósabb játékos közé is beválasztott Juhászt.

Az Anderlecht védője régóta kapós a nyugat-európai klubok körében, korábban többek között a PSV-t, a Marseille-t, a Fiorentinát és a Newcastle-t is említették a középső védő iránt érdeklődők között.

A francia lap értesüléseit több belga forrás is megerősíti, hozzátéve, hogy az Anderlecht továbbra sem hajlandó lemondani egyik legnagyobb értékéről.

Az mindenesetre sokat mondó, hogy a brüsszeli klub már szerződtette a szintén védőposzton bevethető hondurasi Victor Bernandezt, és élénken érdeklődik a Fiorentina cseh fiatalja, Ondrej Mazuch után is.

A Juhász iránt érdeklődő Lille jelenleg 32 ponttal a hatodik helyen áll a francia bajnokságban, ám lemaradása mindössze három pont a második helyen álló Girondins Bordeaux-val szemben.

Forrás: www.pepsifoci.hu

Címkék: juhász