Nem sikerült a továbbjutás Vadóczéknak

Elbúcsúzott a Spanyol Kupa további küzelemeitől Vadócz Krisztián együttese. Az Athletic Bilbao elleni nyolcaddöntő első mérkőzésén a magyar gólpasszával 1-1-es döntetlent ért el az Osasuna, a visszavágón azonban 2-0-ás vereséget szenvedett az Athletic Bilbao otthonában.

Vadócz ezúttal is a kezdőcsapatban kapott bizalmat az Osasunában, amely már az 5. percben hátrányba került, miután Gabilondo bevette a vendégek kapuját. Bő tíz perccel később aztán kétgólosra növelte előnyét a Bilbao: Vélez lövését követően a labda végül az Osasuna játékosán, Josetxon megpattanva jutott a hálóba, így az első 45 percben veszélyesebb hazaiak mehettek előnnyel pihenőre.

A második játékrészben aztán nagyobb tempóra kapcsoltak Vadóczék, jóval több támadást vezettek, és veszélyesek voltak a hazaiak kapujára is. A legnagyobb lehetőség a 64. percben adódott az Osasuna előtt, amikoris Portillo tizenegyest harcolt ki. Újra nyitottá válhatott volna tehát a továbbjutás kérdése - ha Iraizoz kapus nem véd...

A mérkőzés hajrájára Vadóczék emberhátrányba is kerültek, miután a 90.percben Delporte kénytelen volt elhagyni a pályát.

Az eredmény már nem változott, a találkozót 2-0-ra nyerte a Bilbao, ezzel pedig Vadóczék elbúcsúztak a további kupaküzdelmektől.

Forrás: www.pepsifoci.hu

Címkék: vadócz