Újabb magyar a Bundesliga II-ben: Stieber aláírt a Koblenzhez


Stieber Zoltán hivatalosan is Németországra cserélte Angliát: a magyar utánpótlás-válogatott középpályás elhagyta az Aston Villát, és 2011. június 30-ig szóló szerződést kötött a Bundesliga II-ben a kiesés elől menekülő, 16. helyen forduló TuS Koblenz együttesével.

Stieber két felkészülési találkozón kapott lehetőséget a koblenzi stábtól, és úgy fest, a Rossbach és a Bayer Leverkusen ellen meggyőzte Uwe Rapoldert és segítőit, hiszen a kék-feketék kétéves szerződést kínáltak a játékosnak, melyet az el is fogadott.

Stieber akár már este tétmérkőzésen is bemutatkozhat együttesében, hiszen a Koblenz az elsők között kezdi meg a Bundesliga II tavaszát a Rot-Weiss Oberhausen vendégeként. A gárda jelenleg a 16. helyen szerénykedik a német második vonalban, így ideje elkezdenie a pontok gyűjtögetését, ha nem akar osztályozót játszani, vagy egyenes úton kipottyanni.

A magyar légiós a 17-es számmal a hátán futballozhat új állomáshelyén, és Torghelle Sándor, Szabics Imre, Lőw Zsolt, valamint Lisztes Krisztián után már az ötödik magyar lesz a Bundesliga előszobájában.

Forrás és fotó: www.pepsifoci.hu