Egy-egy pont Babosnak és Vermesnek

Babos Gábor és Vermes Krisztián csapata egyaránt egy pontot szerzett a holland bajnokság vasárnapi fordulójában. A NEC már a találkozó elején hátrányba került a Heerenveennel szemben, ám egyenlített, míg a Sparta Vitesse elleni találkozóján nem esett gól. Az Ajax-Feyenoord rangadón a hazaiak örülhettek.

Mindössze négy perc telt el a NEC Nijmegen Heerenveen elleni találkozójából, Babos Gábor máris nyúlhatott a hálóba a labdáért. A félidő hajrájában azonban büntetőhöz jutott a NEC, és a csapatok végül 1-1-es állásnál vonulhattak pihenőre. Az eredmény a második játékrészben sem változott, így a NEC egy pontot szerzett az ötödik helyezett ellen.

Kezdőként lépett pályára a Vitesse-t fogadó Spartában Vermes Krisztián. A két együttest mindössze két pont választotta el a tabellán (a vendégek javára), és ez az összecsapást követően sem változott, miután egyik csapat sem talált be a kapuba.

A nap rangadóján, az Ajax-Feyenoord találkozón a csapatok jelenlegi formájának tekintetében papírforma eredmény született, Vermaelen és Emanuelson találataival 2-0-ra diadalmaskodott az amszterdami gárda a hajrában emberhátrányban játszó vendégekkel szemben.

NEC Nijmegen – Heerenveen 1-1
Sparta – Vitesse 0-0


Forrás: www.pepsifoci.hu

Címkék: vermes, babos