Bogdán kivédte a Manchester szemét


Bogdán Ádám remekül védett a Bolton reserve Manchester United elleni mérkőzésén. Az utánpótlás-válogatott hálóőr az egész találkozón szinte az őrületbe kergette a Vörös Ördögök támadóit, akik akcióból nem is tudtak a hálóba találni. A csatát két tizenegyes góllal nyerte meg az MU.

Bogdán egyszer már alaposan kibabrált a Manchester Uniteddel, akkor a kupából ejtette ki őket bravúros védések sorozatának köszönhetően. A magyar légiós bajnokin is megbabonázta a Vörös Ördögök csatárait, a mezőnyfölényben játszó hazaiak ugyan több helyzetet, ziccert is kialakítottak kapuja előtt, ezekből egyetlen gól sem született.

A tehetséges portás védett szabadrúgást, lapos lövést, volt remek kivetődése, a legnagyobb hárítást azonban talán egy rávezetett labdánál mutatta be, amikor reflexmozdulattal, lábbal tisztázott.

Akcióból tehát nem lehetett bevenni Bogdán kapuját, a védők viszont két büntetőt érő szabálytalanságot is elkövettek, a tizenegyesek ellen pedig már a Bolton legjobbja is tehetetlennek bizonyult, így a csata 2-0-s manchesteri sikerrel zárult.

Bogdán, akit a helyi lapok nem győztek dicsérni a találkozót követően, a pepsifoci.hu-nak elmondta, a parádé ellenére nem elégedett teljesítményével.

Nem ment rosszul a védés, de azt sajnálom, hogy legalább az egyik tizenegyest nem tudtam hárítani. Jó lett volna, ha minimum az egyiket kiszedem, hiszen így esélyt adhattam volna a csapatnak a győzelemre. A meccs után egyébként kaptam egy kis pihenőt, néhány napra hazaengedtek Budapestre – mondta igen szerényen a kapus honlapunknak.

Manchester United – Bolton 2-0

Forrás és fotó: www.pepsifoci.hu

Címkék: bogdán